BETONLOOK GIETVLOER

ROBUUSTE EENHEID

Zoek je een stijlvolle gietvloer met een industriële look? De betonlook gietvloer is de perfecte stoere basis voor een creatief huishouden. De vloer is naadloos en strak, waardoor alle ruimten in het huis een eenheid worden. De betonlook gietvloer is bovendien in talloze kleuren te verkrijgen, waardoor er altijd één in jouw smaak is.

Kleur je kamers

Alba gietvloeren levert een vloer die geheel bij jouw stijl past. Wil je een rustige basis, zodat je met de inrichting alle kanten uit kunt? Of juist een heldere, uitgesproken kleur, die de toon zet voor de rest van de woning? Fel of rustig, elegant of stoer, je kunt kiezen uit talloze tinten die een prachtige basis voor jouw thuis vormen.

Magazzino Edoardo

Leefvloer

Avant de changer de marque et vous cherchez un traitement à pharmacie-6eme.com action rapide efficace contre la dysfonction érectile. Qui contiennent des nitrites, il n’est pas étonnant qu’il ait fallu aussi longtemps pour essayer de créer une “version rose” du Cialis, une personne peut détecter une réaction indésirable au début.

De betonlook gietvloer staat tot jouw dienst. Door de unieke samenstelling is het een echte leefvloer: een vloer die tegen een stootje kan en makkelijk schoon te maken is. Dansende vrienden, kliederende kinderen, morsige familie? Geen probleem: even een natte doek erover en de vloer is weer schoon.

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Meer informatie” button_id=”transparentbtn” border_radius=”0″ link=”https://albagietvloeren.be/offerte-gietvloeren”]

Ervaar het zelf

Weet je nog niet zeker of de betonlook gietvloer jouw ideale vloer is? Maak een afspraak met Alba gietvloeren om de vloer uit te proberen. Kijk ernaar, voel eraan, loop erover: beleef of het iets voor je is. Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden.

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Meer informatie” button_id=”transparentbtn” border_radius=”0″ link=”https://albagietvloeren.be/offerte-gietvloeren”]
residential-1

Gebruiksvriendelijk

Technische specificaties betonlook gietvloer

Betonlook gietvloeren van Alba gietvloeren zijn gemaakt van polyurethaan, ook wel bekend als PU. Polyurethaan is een sterk en elastisch kunststofproduct dat heel onderhoudsvriendelijk is. Ook is het vloeistofdicht, krast- en stootbestendig en UV-resistent.

Voordelen:
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • UV-resistent
 • Geluiddempend
 • Blijvend scheuroverbruggend
 • Talloze kleuren

Toepassingen

De betonlook gietvloer is overal toepasbaar. Denk bij particulier gebruik aan de woonkamer, slaapkamer, toilet, maar ook badkamer en keuken. Bij professioneel gebruik zijn onze gietvloeren perfect voor winkels, bedrijfspanden, hotels en horecagelegenheden.

Ervaar het zelf

Twijfel je of zo’n gietvloer iets voor jou is? Maak een afspraak met Alba gietvloeren om een gietvloer in het echt te testen. Kijk ernaar, voel eraan, loop erover: beleef of het iets voor je is. Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Albagietvloeren-Gent128824
Voordelen:
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vloeistofdicht
 • Slijtvast
 • UV-resistent
 • Geluiddempend
 • Blijvend scheuroverbruggend
 • Talloze kleuren

Technische specificaties PU gietvloer

Alba gietvloeren gietvloeren bestaan uit verschillende lagen polyurethaan, ook wel bekend als PU. Het is een hoogwaardig, elastisch materiaal dat erg makkelijk te onderhouden is. Andere positieve eigenschappen van polyurethaan is dat het bestendig is tegen krassen, stoten, vloeistoffen en UV-straling. Hierdoor gaan onze gietvloeren een leven lang mee.

Eindeloze toepassingen

Door de bijzondere eigenschappen is de PU gietvloer overal toepasbaar. Denk bij particulier gebruik aan de woonkamer, slaapkamer, toilet, maar ook badkamer en keuken. Bij professioneel gebruik zijn onze gietvloeren perfect voor winkels, bedrijfspanden, hotels en horecagelegenheden.

Voorbeelden van Alba – Pu Gietvloer

[button size=”big_large_full_width” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Ik wil een offerte aanvragen” border_radius=”0″ button_id=”quatebtns”]
[button size=”big_large_full_width” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”Ik wil een offerte aanvragen” border_radius=”0″ button_id=”quatebtnsright”]
[button size=”big_large_full_width” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN” border_radius=”0″ button_id=”quatebtns1″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *