INSPIRATIE

EINDELOZE TOEPASSINGEN

Door de bijzondere eigenschappen is de PU gietvloer overal toepasbaar. Denk bij particulier gebruik aan de woonkamer, slaapkamer, toilet, maar ook badkamer en keuken. Bij professioneel gebruik zijn onze gietvloeren perfect voor winkels, bedrijfspanden, hotels en horecagelegenheden.

Kwaliteit op één

Een factor in onze prijzen is daarnaast de kwaliteit die wij bieden. Wij kiezen alleen voor de beste materialen die aan al onze hoge eisen voldoen. Zo kunnen wij slijtvastheid, waterdichtheid en UV-bestendigheid garanderen. Onze gietvloeren worden daarnaast gelegd door onze eigen vakmensen, die elk veel kennis en ervaring hebben. Tenslotte garanderen wij een uitgebreide service en kun je bij ons altijd terecht met al je vragen en klachten. Zo zorgen we dat je niet alleen blij met je vloer bent, maar ook blijft.

Referenties van ALBA gietvloeren

[button size=”big_large_full_width” target=”_self” hover_type=”default” text_align=”center” text=”BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN” border_radius=”0″ button_id=”quatebtns1″ link=”/offerte-gietvloeren”]