OFFERTE

OFFERTE

Ook een gietvloer of Motion Wall in uw woning of bedrijfspand? Vraag een offerte aan. Binnen 48 uur ontvang je een aanbieding op maat. Als u deel uit maakt van een nieuwbouwproject kan het interessant zijn om een gezamenlijke offerte aan te vragen. Door gietvloeren als collectief af te nemen kunnen wij u een mooie korting geven! Vul hier de gegevens van het bouwproject in.

SHOWROOM

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op voor vrijblijvend advies over welke gietvloer in jouw geval het meest geschikt is. Door ons brede netwerk van professionals is geen verzoek ons te bont en kunnen wij bijna al je wensen realiseren. Vraag een offerte aan Neem contact op .

 

SHOWROOM

Dendermondsesteenweg 360

9000 , GENT

TOLL FREE : 0486121205

Office : 201 777 3383

Fax : 201 777 3384

Follow us
[social_icons type=”square_social” icon=”fa-facebook” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.facebook.com” target=”_blank” background_color=”#eeee22″ icon_color=”#000000″][social_icons type=”square_social” icon=”fa-instagram” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.facebook.com” target=”_blank” background_color=”#eeee22″ icon_color=”#000000″][social_icons type=”square_social” icon=”fa-pinterest” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.facebook.com” target=”_blank” background_color=”#eeee22″ icon_color=”#000000″]

OFFERTE AANVRAGEN

Ook een gietvloer of Motion Wall in uw woning of bedrijfspand? Vraag een offerte aan. Binnen 48 uur ontvang je een aanbieding op maat.

Als u deel uit maakt van een nieuwbouwproject kan het interessant zijn om een gezamenlijke offerte aan te vragen. Door gietvloeren als collectief af te nemen kunnen wij u een mooie korting geven! Vul hier de gegevens van het bouwproject in.

Geslacht * MV